Soorten Thuiswerk

Het aanbod van thuiswerk is zeer uitgebreid en kan worden opgedeeld in verschillende categorieën met daarin verschillende soorten thuiswerk.

thuiswerkenDoor de jaren heen heeft het soort werk dat beschikbaar is een enorme vlucht genomen. het begon allemaal bij de boeren op het platteland die in de winter geen of nauwelijks werk op hun land te doen hadden. Zij gingen de fabrieken langs om werk mee naar huis te nemen. Dit was over het algemeen zwaar lichamelijk werk. Dit werk is totaal niet te vergelijken met het werk wat tegenwoordig wat tegenwoordig vanuit huis gedaan wordt. Dit komt onder andere door de komst van de computer. Hierdoor wordt het steeds makkelijker om meerdere soorten werk vanuit huis te doen. Het aanbod van de verschillende soorten werk neemt eigenlijk alleen maar toe, is tevens zeer dynamisch en wisselt continue. De voorbeelden die we hier geven zullen dus nooit helemaal actueel zijn. Hiervoor bezoekt u de pagina met het actuele aanbod van thuiswerk. Het is belangrijk om er achter te komen wat voor werk het beste bij u past om zo de meest optimale situatie te creëren voor zowel de werkgever als de werknemer. U kunt dit doen door simpelweg te kijken naar waar uw interesses en capaciteiten liggen. Het is natuurlijk wel belangrijk iets uit te kiezen wat u ook leuk vindt binnen uw mogelijkheden ligt.

Het begrip thuiswerk is eigenlijk een heel breed begrip, het kan van alles zijn als je het maar thuis doet. Zo is de krantenjongen die zijn kranten in de schuur inpakt in wezen ook een thuiswerker. Of een schilder die vanuit zijn atelier zijn schilderijen opzet, dat doet hij vaak ook thuis, maar natuurlijk ook het bijna fabrieksmatige inpakken van allerlei artikelen zoals aanstekers, balpennen, kerstpakketten.... en ga zo maar door. Hieronder een overzicht van de meest belangrijke soorten thuiswerk.


Copyright © 1999 - 2015 Centraal Bureau Thuiswerk. Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Disclaimer | Sitemap