Ook thuiswerken?

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven

Soorten Thuiswerk

Het aanbod van thuiswerk is erg groot en kan worden opgedeeld in verschillende categorie├źn met daarin verschillende soorten thuiswerk.

thuiswerkenDoor de jaren heen zijn er steeds meer soorten thuiswerk gekomen. het begon allemaal bij de boeren op het platteland die in de winter geen of nauwelijks werk op hun land te doen hadden. Zij gingen de fabrieken langs om werk mee naar huis te nemen. Dit was over het algemeen zwaar lichamelijk werk. Dit werk is totaal niet te vergelijken met het werk wat tegenwoordig vanuit huis gedaan wordt. Dit komt onder andere door de komst van de computer. Hierdoor wordt het steeds makkelijker om meerdere soorten werk vanuit huis te doen. Het aanbod van de verschillende soorten werk neemt eigenlijk alleen maar toe, en het veranderd ook telkens. De voorbeelden die we hier geven zullen dus nooit helemaal actueel zijn. Hiervoor bezoekt u de pagina met het actuele aanbod van thuiswerk. Het is belangrijk om er achter te komen wat voor werk het beste bij jou past om zo de meest geschikte baan te vinden. Dit is belangrijk voor de werkgever en voor de werknemer. Je kunt dit doen door gewoon te kijken naar waar jouw interesses en capaciteiten liggen. Het is natuurlijk wel belangrijk iets uit te kiezen wat je ook leuk vindt en binnen jou mogelijkheden ligt.

Het begrip thuiswerk is eigenlijk een heel breed begrip, het kan van alles zijn als je het maar thuis doet. Zo is de krantenjongen die zijn kranten in de schuur inpakt in wezen ook een thuiswerker. Of een schilder die vanuit zijn atelier zijn schilderijen opzet, dat doet hij vaak ook thuis, maar natuurlijk ook het bijna fabrieksmatige inpakken van allerlei artikelen zoals aanstekers, balpennen, kerstpakketten.... en ga zo maar door. Hieronder een overzicht van de meest belangrijke soorten thuiswerk.


Wij hebben het
Keurmerk Thuiswerk

Ook thuiswerken?

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven