Ook thuiswerken?

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven

Thuiswerken met de computer

Thuiswerken met de computer wordt steeds populairder. Steeds meer mensen hebben thuis de beschikking over een computer met internet en steeds meer opdrachtgevers hebben werk dat op de computer gedaan kan worden. Ben je in het bezit van een computer met internetaansluiting? Dan maakt dit het vinden van thuiswerk een stuk makkelijker. Met een PC in huis komen er namelijk een stuk meer vacatures binnen handbereik. Heb je de juiste vaardigheden? Schrijf je dan nu in voor dit thuiswerk.

Verdiensten

Met werken vanuit huis op de computer kunt je per uur een salaris verdienen wat begint bij € 6,50 per uur. Dit kan oplopen tot wel € 30,- per uur bij de chat- en webcam sites. Uitbetaling geschiedt meestal 1 maal per maand.

Werkhouding

Computer thuiswerk Wat wel erg belangrijk is bij het werken met een computer, en zeker wanneer je veel uurtjes achter het scherm doorbrengt, is dat je zorgt voor een goede lichaamshouding. Ga met je rug recht zitten en zet beide voeten plat op de grond. Neem een stoel die het smalle deel van je rug (lende) goed ondersteunt. Zorg er vervolgens voor dat je recht vooruit kunt kijken naar het scherm. Het lijkt misschien overdreven allemaal maar je zult merken dat naarmate je steeds meer uren gaat maken achter het scherm de werkhouding steeds belangrijker gaat worden.
  • Rug recht
  • Ogen ter hoogte van het scherm
  • Voeten plat op de vloer
Hieronder enkele voorbeelden van computerwerk dat je thuis kunt verrichten:

Aanbieder Activiteit Uitleg
Marktonderzoeksbureau Enquêtes invullen Marktonderzoek naar merkbekendheid, gebruikservaringen en klanttevredenheid van diverse grote merken.
Chatservice Chatten tegen betaling Chatten op datingsite met bezoekers van de site
Data entry Data invoeren database Productcatalogus invoeren in computer database.
Vertaalbureau Teksten vertalen Teksten vertalen van en naar Nederlands. Uiteraard is kennis van desbetreffende talen een vereiste.
Webcam website Webcam Inloggen op de site en webcam-sessies doen. Je wordt hier meestal per minuut betaald.
 

Wij hebben het
Keurmerk Thuiswerk

Ook thuiswerken?

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven