Ook thuiswerken?

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven

Inpakwerk

InpakwerkInpakwerk is nog steeds een van de meest populaire soorten thuiswerk. Niet zo raar natuurlijk want het is simpel, je hebt er meestal geen opleiding voor nodig en als je het met een paar familieleden doet kan het nog gezellig zijn ook.

Opslagruimte

Bij inpakwerk is het handig als je wat opslagruimte beschikbaar hebt. Hierdoor hoeft de opdrachtgever niet zo vaak naar jouw adres te rijden en kunnen ze ineens een flinke lading afleveren. Verder is het natuurlijk handig dat je producten uitkiest die bij jouw woonsituatie passen. Zo is het bijvoorbeeld niet zo handig om fietsen te gaan inpakken als je op een flat woont, om maar eens wat te noemen. Dit is uiteraard aan jezelf om te kiezen.

Inpakwerk aanbod

Helaas is het zo dat het aanbod van inpakwerk niet zo groot is, terwijl de vraag juist erg hoog is. Hierdoor zijn de beschikbare vacatures ook altijd snel weer weg. Het is dus belangrijk om er snel bij te zijn.

Hieronder zie je een overzicht van verschillende soorten inpakwerk om je een idee te geven van wat je kunt verwachten:


Aanbieder Activiteit Uitleg
Soepfabrikant Vermicelli inpakken Extra zakje vermicelli met letters in soepverpakking stoppen voor een tijdelijke actie van het soepmerk.
Reclame distributeur Folders inpakken De diverse folders van die week samenvoegen en dicht sealen met seal apparaat.
Promotie bedrijf Enveloppen inpakken Promotioneel zakje wasmiddel in envelop stoppen t.b.v. huis aan huis mailing
Speelgoed fabrikant Speelgoed inpakken Klein speelgoed in doosjes en display verpakking stoppen t.b.v. testverkoop nieuw ontwikkeld speelgoed
Ansichtkaarten fabrikant Chip monteren Batterij in muziek apparaatje stoppen, en vervolgens het apparaatje in de felicitatie kaart monteren
Kweker Bloembollen inpakken Verschillende soorten bloembollen in doosjes stoppen en doosjes afsluiten.
Groothandel Kerstpakketten inpakken Verschillende vullingen kerstpakketten prepareren en inpakken.
Display materiaal leverancier Hengsels aan draagtas maken Touwen hengsels aan papieren tassen vastknopen voor een tijdelijke actie van een kledingmerk.

Geen diploma's nodig

Dit is een groot voordeel van inpakwerk. Je hebt geen enkel diploma nodig om dit te kunnen doen. Iedereen kan het. Groot, klein, jong of oud. Hierdoor is het inpakwerk voor de meeste mensen een erg aantrekkelijke manier van thuiswerken.

Bepaal je eigen werktijden

Jij bepaalt helemaal zelf wanneer je het werk verricht. Zolang je het maar op de afgesproken dag klaar hebt. 's Morgens vroeg of midden in de nacht, het maakt helemaal niets uit. Erg handig als je bijvoorbeeld kinderen hebt die overdag thuis zijn.


Lijkt het je wat?
Schrijf je gratis in en bekijk het overzicht met inpakwerk vacatures.

Wij hebben het
Keurmerk Thuiswerk

Ook thuiswerken?

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven