Ook thuiswerken?

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven

Thuiswerk ervaringen

We hebben een aantal thuiswerk ervaringen van thuiswerkers verzameld. Mensen die graag wilden vertellen wat het thuiswerken voor hen betekent. Wil je zelf het een en ander vertellen? Stuur dan e-mail naar: info@thuiswerk.nl. Wie weet wordt dan ook jouw ervaring op deze website geplaatst.

Ester (Roelofarendsveen):
“Sinds een klein jaartje werk ik fulltime vanuit mijn huis en het bevalt me eigenlijk hartstikke goed. Je moet wel in het bezit zijn van een portie gezonde zelfdiscipline om er telkens weer aan te beginnen en niet iedere keer aan de koffie te gaan. Dit was in het begin wel even moeilijk, maar ik moet zeggen dat het me steeds makkelijker af gaat. Ik heb 3 kinderen, maar kan het nu een heel eind combineren. We kunnen nu bijna volledig rondkomen van het geld dat ik inbreng, dus ik ben erg enthousiast.”

Rachid (Rotterdam):
“Ik ben nu dozen aan het inpakken voor een kerstgeschenken bedrijf. En kaarten in enveloppen aan het stoppen. Vorige maand heb ik een Excel-bestand gevuld van meer dan 2000 regels met allerlei veiligheidsartikelen in allerlei verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. Deze artikelen kwamen uit een catalogus van een leverancier en moesten digitaal gemaakt worden voor het plaatsen van deze artikelen op een website. Ik heb er nog een lamme hand van :). Daarna een heel aantal teksten geschreven voor diezelfde website.”

Janne (Den Bosch):
“Ik ben sinds 2 jaar erotische telefoongesprekken aan het voeren vanuit huis. De gesprekken worden doorgeschakeld door een computer die precies bijhoudt hoeveel minuten ik aan de lijn ben. Ik moet zeggen dat het me zeer goed bevalt. Ik krijg € 0,40 per minuut betaald! Dat is dus zeker niet verkeerd. Vooral als je bedenkt dat 80% van de gesprekken helemaal niet over seks gaat maar over alledaagse dingen.”

Erik (Heerlen):
“Ik ben tegenwoordig online enquêtes aan het invullen. Ik pak echt alles aan wat voorbij komt. Ik heb nu denk ik een bedrijf of 30 waar ik dit voor doe. Je moet alleen best wel lang op je geld wachten. Zo’n anderhalve maand gemiddeld. Dat is bij al deze partijen eigenlijk zo. Gemiddeld verdien ik zo’n 5 euro per ingevulde enquête en ben ik er een half uurtje mee bezig. Per maand komt dit neer op zo’n 150 euro dat op mijn bankrekening gestort wordt.

Wij hebben het
Keurmerk Thuiswerk

Ook thuiswerken?

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven