Ook thuiswerken?

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven

Montagewerk

Naast inpakwerk is montagewerk nog steeds een van de meest populaire soorten thuiswerk. Heb je de juiste vaardigheden? Ben je handig met je handen? Schrijf je dan nu in voor dit werk. Bij dit werk is het erg belangrijk om voor jezelf te bedenken of het werk bij jou en je vaardigheden past. Bedenk ook of het monteren/in elkaar zetten van een bepaald product fysiek voor je uit te voeren is. Verder is het wel handig als je wat ruimte hebt om spullen tijdelijk op te slaan, zodat er zo min mogelijk transport hoeft plaats te vinden tussen jou en de opdrachtgever.

Gereedschappen
Als je voor het werk speciale gereedschappen nodig hebt, zullen deze ter beschikking worden gesteld door de opdrachtgever. Het gaat dan wel echt om gereedschappen die bij de bouwmarkt niet te koop zijn. Denk bijvoorbeeld aan een pers die onderdelen in elkaar perst en speciaal ontworpen is voor het product waar het om gaat. Wel gaat men er meestal vanuit dat een montage-thuiswerker zelf de beschikking heeft over een aantal basis huis-, tuin- en keukengereedschappen zoals: een schroevendraaier, hamer, waterpomptang, etc...

Capaciteiten
Je zult zelf moeten beoordelen of je de capaciteiten hebt om het werk uit te voeren. Het werk zal, als het af is, in de meeste gevallen worden gecontroleerd door de opdrachtgever. Dit gebeurt meestal bij jou thuis en gebeurt stapsgewijs aan de hand van een, van tevoren toegestuurde, lijst van eisen. Eventuele vragen en/of onduidelijkheden hierover kunnen voordat je met het project begint met de opdrachtgever worden overlegd.

Hieronder een aantal voorbeelden van montagewerk:


Aanbieder Activiteit Uitleg
Speelgoedfabriek Speelgoed schilderen De fabrikant wil marktonderzoek doen met verschillende kleuren producten.
Levensmiddelen groothandel Kerststukjes monteren Verschillende kerstattributen monteren op een krans van dennentakken.
Fietsenfabriek Fietsen monteren Fietsen rechtstreeks uit de fabriek assembleren en testen. Hiervoor is wel enige feeling met techniek vereist en véél ruimte.
 

Wij hebben het
Keurmerk Thuiswerk

Ook thuiswerken?

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven