Ook thuiswerken?

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven

Telefonisch thuiswerk

Natuurlijk is thuiswerken met de telefoon een erg geschikte manier om vanuit huis te werken. Niet zo raar dus dat telefonisch thuiswerk onder thuiswerkers een erg populaire manier van thuiswerken is. Heb je de juiste vaardigheden? Schrijf je dan nu in voor dit werk. Vaak is het werk wat gedaan wordt via de telefoon in combinatie met een computer. Zo kun je meteen de informatie en/of bereikte resultaten opslaan in de computer van jouw opdrachtgever. De kosten die je maakt met het bellen worden uiteraard apart vergoed door de opdrachtgever.

Verdiensten

De meeste bedrijven zullen tussen de €6,50 en €14 per uur betalen. Soms wordt dit nog aangevuld met een zogenaamde prestatiebonus. Verder zijn er ook bedrijven die alleen betalen bij prestatie. Wij weten inmiddels uit ervaring dat dit toch wel vaak de bedrijven zijn waar je goed aan kunt verdienen, omdat de vergoeding per resultaat vaak behoorlijk hoog is.

Werkhouding telefonisch werk

Vooral met telefonisch werk is het erg belangrijk om even goed na te denken over de werkhouding. Je maakt vaak veel uren in dezelfde zithouding. Dan is het ook nog zo dat je niet alleen een onnatuurlijke houding hebt door het zitten achter een computer, maar ook nog eens door de telefoon die je in je handen hebt. Een headset is hierdoor dan ook geen overbodige luxe.

Ga met je rug recht zitten en zet allebei je voeten plat op de grond. Neem een stoel die het smalle deel van je rug (lende) goed steunt. Zorg er nu voor dat je recht vooruit kunt kijken naar het scherm.
  1. Rug recht
  2. Ogen ter hoogte van bovenkant scherm
  3. Voeten plat op de vloer
Hieronder volgen enkele voorbeelden van telefonisch thuiswerk:
Aanbieder Activiteit Uitleg
Marktonderzoeksbureau Enquêtes afnemen Contact opnemen met een aangeleverde lijst van winkels en leveranciers
Landelijk dagblad Verkoop promotie Tijdelijk gratis abonnement weggeven aan particulieren. Een lijst met telefoonnummers krijg je van de werkgever
Entertainment bureau Spiritueel thuiswerk Het geven van advies en inzichten via een speciaal telefoonnummer
Verzekeringskantoor Afspraken maken Mensen bellen en afspraken maken voor vrijblijvend adviesgesprek met de buitendienst adviseur

Wij hebben het
Keurmerk Thuiswerk

Ook thuiswerken?

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven