Ook thuiswerken?

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven

Over Thuiswerk.nl

thuiswerkThuiswerk.nl geeft informatie over thuiswerk en voorziet in het koppelen van mensen die willen thuiswerken en bedrijven die thuiswerk vacatures hebben. In Nederland zijn er steeds meer mensen die graag vanuit huis werkzaamheden verrichten om zo een leuke bijverdienste te genereren. De economische crisis, de steeds maar stijgende kosten in combinatie met dalende inkomsten zorgen ervoor dat het voor een normaal Nederlands gezin steeds moeilijker wordt om de eindjes aan elkaar te knopen.

Onderzoeken wijzen uit dat er in Nederland ongeveer 240.000 mensen op allerlei verschillende manieren werk vanuit huis verrichten. Dit kan simpel inpakwerk zijn, maar ook het runnen van bijvoorbeeld een webwinkel of zelfs een nagelsalon. Het is nou eenmaal zo dat steeds meer mensen vanuit huis geld willen bijverdienen. Maar grote bedrijven vinden het vaak interessanter om arbeidsintensieve klussen uit te besteden aan de zogenaamde lagelonenlanden. Dit komt voort uit de regels die in Nederland gelden voor werknemers in zijn algemeenheid, en dus ook voor de thuiswerkers.

Deze regels zorgen ervoor dat wij onder goede omstandigheden ons werk kunnen uitvoeren en menswaardig behandeld worden. Tegelijkertijd zorgen deze goede arbeidsomstandigheden ervoor dat de Nederlanders een stuk duurder zijn om in te huren, en het dus voor een bedrijf minder snel interessant is om een nederlander in te huren voor typische thuiswerk klusjes. De Nederlandse regering heeft in 2002 het zogenaamde verdrag van thuiswerkers ondertekend. Hierin zijn allerlei eisen en voorwaarden opgenomen over de veiligheid, de gezondheid, de verdiensten en de behandeling van de thuiswerkers ten opzichte van de normale werknemers.

Thuiswerk.nl heeft als doel zoveel mogelijk informatie over thuiswerk te geven, en heeft een uitgebreid systeem ontwikkelt om mensen die thuiswerk zoeken te koppelen aan werkgevers die thuiswerk aanbieden. Ons team is dagelijks bezig om zo veel mogelijk verschillende werkzaamheden van verschillende werkgevers aan te bieden die vanuit huis kunnen worden verricht.

Wij hebben het
Keurmerk Thuiswerk

Ook thuiswerken?

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven